23.10.2014 13:12
Ak máte radi originálne vecičky alebo hľadáte darček pre najmenších budem rada ak navštívite aj môj blog venovaný handmade tvorbe - https://monahtoys.blogspot.sk/, prípadne moju predajnú stránku www.craftstudio.sk.
03.08.2012 10:13
Suroviny:
bravčové mäso, cibuľa, hliva, šampiňóny, veľká kyslá smotana (alebo dve malé), 1 čili paprička, 1 červená paprika, koreniny: soľ, čierne korenie, mletá rasca, vegeta, trošku kari korenia
Postup:
Pripravujeme vo woku alebo väčšom hrnci. Cibuľu pokrájame a udusíme na masti alebo...
03.08.2012 07:48
https://www.websudoku.com/
13.07.2012 21:32
Pred pár rokmi som mala dosť vážny problém s chrbticou (hernia disku - 10 mm) a 3/4 roka som skoro nechodila. Pomohla mi až ozonoterapia (3x) a rehabilitácia. Rozhodla som sa preto pridať na túto stránku aj cviky na chrbticu, ktoré som dlhé roky cvičika. Dúfam, že cviky pomôžu podobne...
14.04.2012 13:08
Zdravé šaláty obohatené o zeleninu z vlastnej úrody
Všade tam, kde je odporučená majonéza môžete použiť kyslú smotanu.
Všade tam, kde sú odporučené syry, salámy alebo iné mäsité výrobky, môžete použiť opraženú tekvicu, sójový syr, opečené cestoviny alebo zemiaky - je to zdravšie...
13.04.2012 08:14
Túto diétu som našla minulý rok v nejakom časopise, tak som ju hneď vyskúšala a celkom sa oplatilo, schudla som vtedy cca 5 kg. Hlavne mi vyhovovalo, že som pri nej nikdy nebola hladná :)
1. deň
Raňajky - šálka cereálií s 2 dcl mlieka, zelený čaj
Desiata - 2 ks ovocia
Obed -...
12.04.2012 20:33
https://freeonlinemahjonggames.net/
https://www.freegames.ws/games/boardgames/mahjong/freemahjong.htm
09.04.2012 18:14
K vnútornostiam patria všetky vnútorné orgány z porazených zvierat. Obsahujú cenné minerálne látky, ako kálium, vápnik, železo, sodík a fosfor, a vitamíny komplexu A a B, vitamín C a niacín.
Pečeň je tým jemnejšia, čím je zviera, z ktorého pochádza, mladšie. Teľacia pečeň je svetlohnedá, jemná...
09.04.2012 13:46
Mäso pštrosa už dlho považujú znalci za mäso gurmánov. Zatiaľ čo mäso iných zvierat (bravčové, hovädzie, hydinové, jahňacie), obsahuje viac ako 3 % tuku, neobsahuje jediný sval na kosti pštrosa viac ako 0.3 % tuku. Priemerné hodnoty tuku u filetu sú okolo 0.032 % a u stejku 0.155 %. U väčšiny...
09.04.2012 13:23
Teľacina je mimoriadnou pochúťkou. Pochádza zo zvierat, ktoré nie sú staršie ako 6 mesiacov. Mäso je jemné, s hladkými vláknami, ružové až svetločervené, obsahuje málo tuku a má veľmi jemnú chuť.
Najdôležitejšie časti teľaciny:
Bôčik sa upravuje ako roláda alebo sa plní a pečie.
Karé sa...